SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
Damer Senior

Ravelli
2022-08-16 14:04

Hej,

Det finns möjlighet nu i augusti att få tag i extra pengar till lagkassan.

Ravelli kom med nya bonussystem och uppdaterade sin katalog med kvalitetsprodukter.

Information om Ravelli: 
Mer till lagkassan! Med oss tjänar ni alltid 5 kr extra för alla sålda paketen så fort ni har sålt 150 paket.
- 150 paket sålda + 750kr extra! 
- 200 paket sålda + 1000kr extra! (fri frakt)
- 250 paket sålda + 1250kr extra! 
- 300 paket sålda + 1500kr extra! 
Via denna länk kan ni läsa hur allt fungerar: Hur går det till?

NYHET:
Nu inför vi nya priser för våra paket:
100 kr paket = 28 kr per sålt paket
150 kr paket = 38 kr per sålt paket
200 kr paket = 55 kr per sålt paket
250 kr paket = 60 kr per sålt paket

Mer info:
Katalogen 2022
Informationsblad

Om ni vill öppna säljomgång så gör det nu under augusti för att i september börjar vi sälja kakor och sedan Bingolotto innan jul.

Har ni frågor ring på:

0722 51 14 37

Med vänlig hälsning

Robert

Upp till match på Internationella kvinnodagen
2022-02-24 13:46

Nu är det dags igen!

 

På Internationella kvinnodagen gör vårt lag upp med Backarnas FF i en fotbollsmatch i alla människor som definierar sig som kvinnors ära! Två lag bildade ur kämparglöd, brakförluster, publikrekord och kärleken till fotboll! 

 

Kom till Sorgenfri IP och knyt näven i skyn, sjung fram ditt favoritlag, fira hur långt vi kommit och samla kraft inför vägen vi har kvar!

 

När:  8 mars kl 19.00

Var: Sogenfri IP

Vår eminenta klubb ordnar med kiosk och vi står för underhållningen!

 

Upp till match!
2021-01-19 19:31

Malmö City FC Las Presidentas vill med brustet hjärta meddela vår lagkamrat Alva Nilssons hastiga bortgång.

Alva var en tvättäkta presidenta som klädde sig i lagets alla roller. Om hon briljerade som målvakt eller som tränare så är svaret inte bara ett självklart ja, utan SOM hon gjorde det.


Passionen och den glöd Alva visade på och utanför plan (med inte sällan ett tillsägande från en domare) gav oss andra kraft, kärlek och kamp att leda vårt lag till seger.


I våra minnen och fotbollshjärtan för evigt. Alva – du kommer vara saknad!

Las P

Malmö City FC-MFF matchen är uppskjuten!
2020-08-12 15:48
Matchen på fredag den 14/8 mot MFF dam är uppskjuten och framflyttad till ett nytt datum.
Vi kommer inom en snar framtid återkomma med en ny dag och tid för denna match!
MVH
Malmö City FC
RV-stipendiet 2020 till Malmö City FC
2020-06-28 08:32
Susanne Erlandsson, Haverdal fotboll, har tilldelats RV-stipendiet 2020. Stipendiet ska ”Hedra en man eller kvinna, vars ledarinsatser verksamt bidragit till den svenska idrottsrörelsens utveckling”. Stipendiesumman på 25 000 kronor ska enligt statuterna skänkas vidare till ett ändamål som ligger vederbörande varmt om hjärtat. Susanne har valt att skänka pengarna till fotbollsföreningen Malmö City FC:s damlag, ”Las Presidentas".

- Den verksamhet som bedrivs inom ramen för damlaget ”Las Presidentas” är imponerande. Verksamheten ger möjlighet för alla oavsett ålder och kunskapsnivå att spela fotboll på sina egna villkor. Idrott hela livet när det är som bäst! Laget skapar glädje och gemenskap vid såväl träningar som matcher och deras matcher är riktiga folkfester! Det är ett nöje att ha fått möjlighet att leda träningsläger och att ha fått möjligheten att vara gästcoach för dem, säger Susanne.
Susanne började med idrott redan i uppväxtåldern. Hon började rida och spela fotboll och handboll. Inom familjen fanns ett stort hästintresse varför Susanne tidigt började rida och tävlade på klubbnivå i dressyr.

Hon började spela fotboll i IS Halmia. 1970. 1973 gjorde hon landskamps-debut i damlandslaget - den första landskampen som Sveriges damlandslag spelade. Totalt blev det 13 landskamper. Susanne hann också bli stor tjej innan en knäskada satte stopp för den aktiva karriären.

Susanne är utbildad gymnastikdirektör på GIH Örebro. Hon har varit fotbollsledare och tränare för klubb- och distriktslag. Ledarkarriären har lett till styrelseuppdrag i Svenska Fotbollförbundet, 20 år i förbundsstyrelsen varav åtta år som vice ordförande. Hon har också varit ordförande i EFD, elitfotboll dam under 15 år. Susanne har också haft uppdrag inom FIFA och UEFA, som kommittéledamot och som matchdelegat vid EM och VM. Hon är också ledamot och vice ordförande i RF/SISU Idrottsutbildarna.
Föreningens strategi under Corona Pandemin.
2020-04-08 11:50

Hej!

Vi har haft ett möte i går med en del personer i klubben ungdomsansvarig, 2 ledare, 1 i styrelsen och 1 på kansliet för att diskutera hur vi skall förhålla oss med träningar och matcher i dessa tider.

Vi kände att det var många ledare som ville att vi i Malmö City FC även skulle kunna ha möjligheten att spela matcher under dessa rådande tider.

Vi som klubb måste kunna lyssna på våra medlemmar och sedan kunna fatta ett beslut, som är inom de ramar och regler som gäller för oss som klubb och vi kom då fram till att matcher kan spelas, men är inget krav om man känner en oro inför detta.


Dessa regler gäller:


Träning:

- Håll distans till varandra. 

- Avbryta i god tid och lämna planen innan nästa lag kommer

- Jobba mer med individuell teknik

- undvik övningar med mycket närkontakt

- Matchspel max sista 20min

- Endast egna vattenflaskor (kommer delas ut till varje medlem nästa vecka)Matcher:

Spela matcher bara i Malmö Kommun/Burlöv Kommun

- Ingen samåkning

- Endast egen vattenflaska

- Håll social distans

- Åskådare släpps inte in till arenan på våra hemma matcher.(läs nedan vad som gäller)

- Obligatorisk matchvärd på våra hemma matcher en eller två Förälder (Man kan kontakta vår ungdomsansvarig eller Klubbchef för info vad som gäller att vara matchvärd ) Inga matcher får genomföras om där inte finns matchvärdar på plats.

- Ledarna för laget har en genomgång med föräldrarna och förklarar vilka regler som gäller.

- Max 50 st får samlas inne på plan området (inklusive spelare och ledare)

- Inga omklädningsrum få användas

- Alla matcher skall gå igenom kansliet med plan bokningar och domare, vill även att ni meddelar oss när och var ni spelar era borta matcher (skicka bara ett mail till kansli@mcfc.se)
Skånes FF:s råd vid träningar och träningsmatcher:

-Kom ombytta och klara till träningar och träningsmatcher. Duscha hemma.

-Inga samlingar inomhus varken före, under eller efter träningar och träningsmatcher.

-Dela inte personlig utrustning såsom vattenflaskor med andra.

-Vi möter upp barn och anhörig vid entrén till idrottsplatsen innan träningar och träningsmatcher. Lämnar sedan barn vid entrén efter träningar och träningsmatcher till anhöriga.


-Inga anhöriga stannar kvar inne på eller vid idrottsplatsen, ypperligt tillfälle för dem att själva få ett träningspass genom en promenad. Om man ändå vill stanna och titta på ber vi anhöriga att hålla sig utanför staketet med behörigt avstånd till nästa person.


-Alla träningsmatcher ska spelas utan publik inne på idrottsplatsen. Det är endast spelare, ledare, funktionärer och domare som får lov att närvara inne på och vid planerna. Om publik vill titta på ombedes dessa att hålla sig utanför staket med behörigt avstånd till nästa person.

 

Träna eller spela inte träningsmatch ifall du:

-Känner dig krasslig eller sjuk

-Om du har sjukdomsymptom såsom feber, hosta, huvudvärk eller halsont

-Om någon i din närhet drabbats av covid-19

-Tillhör någon riskgrupp 

 
Facebook
Sponsorer