SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll

Sponsring

Tar Sikte mot framtiden

 

För att kunna hålla igång och utveckla Senior och ungdomsverksamhet, förutom alla våra ideellt arbetande ledare och funktionärer, skulle ett ekonomiskt stöd lyfta verksamheten ytterligare en nivå.

 

Därför söker vi nu samarbetspartners för att kunna ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid och för att möjliggöra vår fortsatta satsning på Fotboll, att  bli Malmös bästa ungdomsverksamhet.

Vi är naturligtvis mycket intresserade av att se dig som vår blivande samarbetspartner, för att kunna jobba vidare med vår satsning på barn och ungdomar och vårt långsiktiga Project med egna produkter vårt seniorlag!

 

Vi hoppas väcka Ditt intresse och att Ni vill vara med och stötta vår verksamhet genom att sponsra vår verksamhet. Tillsammans kan vi skapa en verksamhet för alla barn och ungdomar i Malmö som vill utvecklas med fotboll.

 

Ni får gärna höra av er till:

 

Robert Burda

robertburda@mcfc.se

mobilnr:0722-511437

MVH

Malmö City FC

 
Facebook
Sponsorer