SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
P9 Sorgenfri

BK Höllviken - Malmö City FC
2024-04-27 18:58

Match nr 3 i serien och BK Höllviken stod för dagens motstånd. 

 

Den förste personen man möts upp av på Höllvikens IP är Marcus Rosenberg, SuperMackan 💙⚽️ MFF legendaren är tränare för ett äldre lag i BK Höllviken än de vi skulle möta idag. Självklart ställde han upp på en bild med Sackediaz och Oliver. 👑

 

Inför matchen drabbas vår målvakt Kaspian av magproblem och Leo ställer sig mellan stolparna. Vilken match av Leo som står för flera grymma rädddningar och även tilldelas det gröna kortet av motståndarna. 🏅

 

Matchen mot Höllviken svänger fram och tillbaka i första perioden. Vi får inte till vårt spel helt och hållet och slarvar lite väl mycket.

 

Snacket i paus går vi igenom hur vi vill förändra matchbilden och vad vi behöver förbättra gällande vårt spel. Detta ger direkt utdelning och resultat i andra perioden och tredje perioden.

 

Spelet, tempot, passningsspelet och rörelsen gick knappt att känna igen jämfört med tidigare.

Vi skapar otroligt många bra lägen, får till fler avslut och får matchbilden som vi vill ha det.

 

I andra och tredje perioden är det mest Malmö City som dominerar på planen. Spelarna njuter av dagen för fullt, publiken charmas med fina konstförsök av knackar, fint passningsspel och snygga mål.

 

Resultatet rinner iväg en aning och det blir en stabil seger med 2-9 till Malmö City 🖤💛

3/3 segrar i seriespelet ✅️

 

Vi tackar dagens motståndare och blickar fram mot nästa match, Svedala IF kommande helg.


Nyhetsarkiv
Malmö City FC - LB072024-05-18 08:31
SAIF cupen - Skurup2024-05-10 08:33
MFF - Malmö City2024-04-13 21:03
Kakor 20232023-09-27 14:18
 
Facebook
Sponsorer