SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
P8 Sorgenfri

Gällande matcherna i höst.
2022-08-23 20:32

Tills nu har vi bara tränat och tränat. Nu ska pojkarna spela matcher också. Något som spelarna har längtat till, även vi ledare och ni föräldrar. Jag vill berätta lite hur vi gör uttagningar till match. Tyvärr har alla inte fått sina tröjor med nummer och så finns det nya spelare i laget som inte  har tränat så länge ännu. Men alla ska få spela matcher. Nu i början kommer vi ta ut spelare till match som har tröjnummer och efterhand kommer övriga spelare till.
Vi kommer att kalla 9 spelare till match. Det skickas en kallelse till er som ni ska besvara med om pojken kan spela eller inte. Det finns ett slutdatum för när man ska svara, svarar man inte inom befintlig tid, Så kan man ej vara med i matchen, utan vi kommer att kalla en annan spelare. 
Sätt nu inte så stor press på era barn. Det är inte viktigt att vinna matcher , utan det är viktigt att vi ser att de utvecklats. Ha inte så stora förhoppningar att de ska vinna matcher nu i början.några av lagen är kanske lite längre framme då de har spelat i serie i våras. Så vi tar det lite lungt.

När det gäller domare till matcher så tillsätter varje förening sina egna domare. Ofta är det nya unga domare som ska börja döma sina första matcher. 
så vi ska vara föredöme som ledare och föräldrar och inte göra påhopp på domare. De behöver också stöttning och fair play regler ska följas av oss vuxna. Något ni undrar får vi ta det på nästa träning. 
Dawan/Rolf

 
Facebook
Sponsorer