SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
F 11 Sorgenfri

Match MCFC F12- FC Rosengård!
2022-09-15 13:03

En helt vanlig onsdagskväll , men det blev något annat än en helt vanlig kväll!

Våra F12 Tjejer skulle möta FCR på Malmö IP och detta är en match som tjejerna alltid tycker är extra rolig och att samtidigt få spela på Malmö IP är både inspererande och kul.

Det vi fick se var i första perioden så var det mycket kamp och att lagen kände på varandra.

De man kunde se var att våra tjejer var koncentrerade och  fokuserade att göra en bra match och inte vika ner sig för något eller någon.

Det står lika när domaren blåser av första perioden med en liten fördel oss.

 

När våra ledare pratar igenom spelplanen för tjejerna och dom kommer in i andra perioden, så blir det åka av då, har vi ett mycket bra och snabbt passningsspel och skapar många chanser på våra anfall och då kommer oftast målen också.

Det blir en kavalkad i vackra mål från vår sida.

Vi vinner många närkamper och hjälper varandra på ett fantastiskt sätt och visar verkligen vilken lagmoral ni har och att ni har roligt ihop.

 

När vi går in i tredje perioden så fortsätter tjejerna att leverera både med att ha ett bra passningsspel, bra organisation, men framför allt den glädje och kämpaglöd som ni hade under hela matchen , samt att man hela tiden uppmuntrar varandra i både med och motgång.

Ni går hem som vinnare från denna match och med högt huvud och med stor glädje.

Vilket lag ni är och det skall bli intressant och roligt att följa er i framtiden.

 

Ni skulle fått ett grönt kort alla som spelade för exemlariskt uppträdande även från våra ledare som hela tiden är positiva under hela matchen.

 

BRAVO!!!!!

 

 

 
Facebook
Sponsorer