P03

Hej!

 

Välkomna till Malmö City FC P03:s hemsida.

 

Vi är ett gäng på 25 killar som älskar att träna fotboll och umgås med varandra. Till våra träningar och matcher kommer vi alltid med inställningen att vi ska kämpa, ha kul och ALLTID göra vårt bästa.

 

Vi tränar följande tider, nya tider fr.o.m måndagen den 3/4 2017

 

Måndagar 18:30-20:00 Kirseberg IP Konstgräs(Halvplan) 

Onsdagar 17:30-19:00 Kirseberg IP Konstgräs(Helplan) 


Omklädningsrum 4 öppnas senast 15 minuter innan träningen.

 

Kan man inte närvara på träningen så ring eller skicka sms till Micke Lindblad på 0733-386330MCFC P03 har genom åren bl a vunnit: Halör Cup(B-slutspel), KIK-Cupen, Olympic Cup, Gof-spelen(3 inteckningar), Luciacupen, Stafsingecupen, Sandbycupen samt Snapphanecupen.

Två tappade poäng mot Kulladal.
2017-05-20 12:19
Dags för match i skåneserien, idag ställdes vi mot Kulladals FF.
Matchen inleds trevande, Kulladal är inte speciellt farliga men vårt passningsspel och rörelse är minst sagt bedrövligt.
Jag tappade räkningen på hur många felpassar vi slår i första halvlek, vi begär så mycket mer.
Kommunikationen är obefintlig, det är ett dåligt tecken när det är jag och Micke som hörs mest...
Som om det inte vore nog släpper vi in ett skitmål av ingenting, 0-1 i halvtid.
Vi behöver egentligen inte säga så mycket i pausen, killarna är medvetna om att detta var en dåligt genomförd halvlek(trots att den ändå märkligt nog var jämn..) och är fast beslutna på att höja sig i andra.
I andra halvlek märker vi direkt en annan energi hos killarna, vi tvingar Kulladal att slå långt gång på gång.
Efter en hörna får Ahmad en dubbelchans inne i straffområdet, första skottet går i deras täck men Ahmad utnyttjar sitt andra läge, 1-1, fullt rättvist.
Vi går verkligen för vinst och fortsätter mala på, ett par gånger är Kulladal på väg igenom när deras snabba anfallare får en långboll att springa på.
I slutet av matchen får Zacka ett friläge, där han är onside med ca 3 meter, tyvärr är domaren av en annan uppfattning och blåser felaktigt av för offside.
Matchen slutar 1-1, det känns lite som en förlust för killarna som var värda segern efter att ha tagit över helt i andra halvlek.
Tur är något man förtjänar, nog tycker jag att vi har fyllt den kvoten nu.
Domaren(Andreas Törnqvist) i matchen är också värd att nämnas, en bättre domare har vi aldrig haft kan jag säga på rak arm.
Konsekvent matchen igenom, en bra dialog med ledare och spelare, och med en pondus som Pierluigi Collina.

//Zeff


Förlust mot Olympic
2017-05-07 15:14
En bra halvlek och en usel halvlek, så kan man sammanfatta dagens match mot Olympic.
I första halvlek stänger vi Olympics spel helt, vi ligger helt rätt i positionerna, vi vågar hålla i bollen och vi skapar tillräckligt.
Tyvärr får vi sämsta tänkbara start i andra halvlek när Olympic nästan direkt gör 0-1.
Sen är det som att energin fullständigt går ur killarna, hemjobben existerar inte, det joggas hem när vi har kommit överens om att vid bolltapp är det 100 % hem, vi blir ängsliga, vi hjälper inte varandra.
Olympic vinner rättvist med 0-3.


//Zeff
Vidare i DM!
2017-04-26 21:45
Glumslövs FF stod för motståndet i kvällens åttondelsfinal i DM.
Matchen liknade mycket den vi spelade i lördagens seriematch mot samma motstånd.
Glumslöv rullar bollen bra utan att skapa jättemycket och vi skapar en hel del utan att ha förmågan att trycka dit den.
Vi känns hetare under matchens gång och släpper inte till många målchanser, dock är Glumslöv farliga i sina omställningar men vi lyckas avstyra dessa gång på gång.
I slutet av matchen har bägge lagen varsin jättechans, Glumslöv har ett rungande skott i ribban och vi har en hörna som Elliot sånär trycker in när bollen dimper ner framför fötterna.
Efter ordinarie tid är matchen mållös och den går vidare till förlängning, 2x10 min.
Vi tar tag i taktpinnen och killarna visar ett stort tålamod, i slutet av första förlängningshalvleken kommer Hassan runt på högerkanten i en av sina patenterade löpningar och drar in ett lågt inlägg som Emil möter mästerligt och vinklar in bollen i bortre krysset, ett klassmål.
I andra förlängningshalvleken flyttar Glumslöv fram sina positioner men vi försvarar oss ypperligt och släpper inte till mycket.
I en omställning gör Zacka sin gubbe i straffområdet och trycker resolut in 2-0.
Domaren blåser av matchen och killarna får välförtjänt jubla.
Vi tackar Glumslöv för en välspelad match, och ger deras killar en eloge för ett fint uppträdande på planen, vi har mött många gnälliga lag genom åren och Glumslöv är definitivt inte ett av dessa.
Ska jag plussa för några i vårt lag får det bli Jonatan och Elliot som avväpnade Glumslövs försök till anfall gång på gång.

Nu ser vi framemot nästa veckas lottning då vi får reda på vem vi får i kvartsfinalen, 8 lag kvar och vi är ett av dessa lagen!

//Zeff
Malmö City FC- Glumslövs FF 2-2
2017-04-22 14:10
Dags för match två i skåneserien, idag ställdes vi mot ett lag vi inte har mött tidigare, Glumslövs FF.
Glumslöv visade sig vara ett duktigt lag med en passningsorienterad fotboll.
Första halvlek är ganska jämn men det är ändå vi som skapar flest målchanser som ska resultera i mål, effektiviteten återigen.....
En bit in i första halvlek får vi en omställning mot oss där Glumslöv är distinkta när målchansen dyker upp, deras första ordentliga målchans resulterar i 0-1.
Killarna fortsätter mala på och fortsätter hitta ytan bakom deras backlinje.
Med sista sparken i första halvlek får vi rättvist in en kvittering när Zacka trycker in en målvaktsretur.
Andra halvlek är ganska lik den första, Glumslöv är bolltrygga men vi skapar mest.
Vi spelar oss flera gånger runt på kanterna men är inte tillräckligt alerta i straffområdet.
Glumslövs 1-2 kommer lite som en kalldusch, efter att Adam tippat ett långskott i ribban är deras kille framme i misstänkt offsideläge och lägger enkelt in bollen.
Om det var offside låter jag vara osagt, vi hade en solklar offside i första halvlek där domaren inte blåste så det var nog rätt att släppa denna.
Vi satsar mer och mer framåt och går ner på en trebackslinje för att få till en kvittering.
När det endast är ett par minuter kvar får Ahmad iväg ett skott i en tilltrasslad situation som touchar deras spelare och ställer målvakten lite, 2-2.
Vi går för ett vinstmål och är så nära att sätta dit den när Gustaf får öppet läge i sista sekunden.
I en välspelad match så delar vi på poängen.
Med tanke på chanserna vi skapar hade vi velat ha med oss en vinst i denna matchen, å andra sidan har vi sekunderna på vår sida både i första och andra halvlek när vi kvitterar.
En förlust i sådan här match där vi är bra hade däremot känts väldigt tungt.
Glumslöv väntar redan på onsdag igen i åttondelen i DM, och det lär nog bli en lika jämn match igen.

//Zeff
Förlust i premiären.
2017-04-13 05:51
Under onsdagskvällen var det dags för seriepremiär i skåneserien mot Malmö FF.
Inledningen är ganska händelsefattig ifrån bägge lagen.
Efter ca 10 min tappar vi boll på fel ställe och får en omställning emot oss, deras spelare får komma rättvänd och trär in bollen bakom vår backlinje till en friställd spelare, 0-1.
Kort därefter får MFF en hörna och här är vi inte tillräckligt aggressiva i straffområdet utan det blir för mycket bolltittande, deras spelare tillåts trycka in 0-2.
Resten av halvleken är jämn och vi är ytterst nära att reducera men ribban är i vägen.
Första fem min i andra halvlek är direkt dåliga och vi är inte riktigt med över hela banan, här kunde MFF ha punkterat matchen.
Sedan vaknar killarna och tar tag i spelet, vårt presspel fungerar bra och vi tvingar MFF att slå ifrån sig ett par gånger.
Vi har ett par klara målchanser som ska resultera i mål, tyvärr blir vi blåsta på en straff och en frilägesutvisning, surt att vi blir berövade på detta, förhoppningsvis jämnar detta ut sig när serien ska summeras.
Spelmässigt gör vi en bra match och står upp bra, men det är det lilla som saknas, troligtvis en kombination av otur och oförmåga.
Sen ska det sägas att MFF är individuellt skickliga och väldigt rörliga.
Förlusten skrivs till 0-2 och killarna känner nog att de hade velat få ut mer av denna matchen, men vi kommer igen som vi har gjort tidigare.
Ska jag nämna ngn spelare i vårt lag så blir det Simon som börjar växa in i den offensiva mittfältsrollen och tar för sig mer och mer, kul att se.

//Zeff

 
Facebook
Sponsorer