MCFC U-19

Välkomna till MCFC Juniorer.


Malmö Citys Juniorer/U-19 består av spelare födda mellan 1998 och 2000. Under senaste säsongen vann vi Serien och tog steget upp till Division 1. Vi kommer utöver serien även att delta i Skånecupen, DM samt Ewerts Cup där vi i sju matcher möter seniorlag.


I vårt lag gäller följande:


Kom i tid, Var schyssta mot varandra, Ta Ansvar och Tillför energi. Hos oss sätter vi alltid laget framför jaget!


Vill Ni provträna, kontakta Nadjam Malik via mejl nadjam.malik@gmail.com . I mejlet  berätta du lite kort om dig själv och skriver vilket år du är född, var du spelat innan samt vilken position du spelar på.


Alla nya spelare måste mejla före provspel.
Andra raka vinsten
2017-04-17 20:28
O.B.S Denna bild är från träningen, därför ombytta och F-skor på sig och KIP omklädningsrum
Upp till Hässleholm en TR/resa på 20 mil, laget hade en god känsla efter premiären. Vi visste att vi möter ett bra lag Hässleholm IF, matchplanen var given alla för en,laget följde matchplanen så tajt att  en viss finsk Hockey tränare klassiska uttryck "äckligt disciplinerade"fick en innebörd i detta lag. Alla gjorde sitt jobb och med den lilla tur som man måste ha i dessa matcher så tog vi ledningen och kunde tryggt försvara ledningen.Mycket tack vare storspel från målvakten Ervin.
Och ett stort tack till inlånade Oscar från P-01 som gjorde en fantastisk insats.
Mål:Zohair Zafar
Serie premiär och tre sköna poäng i derbyt
2017-04-07 22:48
Innan matchen tog lagen ett beslut att hålla en tyst minut för de drabbade i Stockholm idag. Spelarna själva tog initiativ till detta. 
Seriepremiär och derby, FC Rosengård motståndarlaget börjar avvaktande men tar ledningen med 1-0. MCFC tar över matchen och radar upp chanser men har svårt att sätta dit den, målet kommer och det är på straff Ali.K sätter den otagbart i målvaktens högra kryss.
Nu kommer en period där matchen böljar fram och tillbaka och oskärpa skapar chanser till FC Rosengård som tar till vara på bjudningarna 1-2 och 1-3 innan halvtid.
MCFC kommer ut som ett nytt lag efter vilan och tar över matchen mer, 2-3 och 3-3 kommer efter ett jämt tryck då MCFC flyttat upp och pressar högre.
Matchen står och väger när när MCFC tilldöms en straff som förvaltas med en ribbträff. FC Rosengård lyfter sig och en period av ställningskrig infinner sig i matchen men lyckan är med MCFC idag och därmed utdelning på det fina presspelet då laget skapar 2 målchanser  som förvaltas och slutresultatet 5-3.
Seriepremiär till ända vi får vara nöjda med poängen men det krävs att laget steppar upp ett eller två steg till nästa match.
Målgörare MCFC
3 mål Ali K
1 mål Ahmed G
1 Mål Adrian T
Silver I Ewerts cup
2017-03-26 17:48
MCFC Juniorer föll med 2-1 i finalen av Ewerts cup efter FC Möllan helt rättvist blivit tilldömd en straff i slutminuten.
Killarna gjorde en kämpa match, stolpträff, boll inne men bortdömd(osjust spel mot målvakt)
FC Möllan-MCFC Junior 2-1 
Mål MCFC:Ahmed Ghodhbhani
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Sponsorer