SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
A-lag

Herrar

Hej och välkomna till A-laget Malmö City FC.

 

     

Har ni frågor eller vill provträna eller matcher för A-laget ring:

Blerim Mulici

Sportchef

blerim@mcfc.se

0722-862178

 

 

Välkommen Sami Güngör
2021-12-19 22:15

Sami Güngör klar för Malmö City Fc. Vi välkomnar Sami till föreningen och hoppas med hans rutin och kunskap på och utanför plan kan hjälpa klubben mot nya höjder. Sami är en fantastisk fotbollsspelare som besitter med en fin teknik, spelförståelse och en vass fot. Vi hälsar Sami välkommen till oss och önskar honom all lycka! 

Jörgen Pettersson till Malmö City FC som assisterande tränare
2021-12-14 14:23

Malmö City FC presenterar en mycket meriterad assisterande tränare till Georg Rossi Eterovic. Det blir Jörgen Pettersson som går in i ledarstaben.

 

– Med Jörgens meriter som landslagsspelare och utlandsproffs så kommer våra unga spelare lära sig mycket av hans kunskaper. Vi är mycket glada att ha kunnat knyta till oss en så duktig tränare som kommer göra ett fantastiskt jobb med nuvarande tränare Rossi säger Blerim Mulici.

 

2 målvakter förlänger inför 2022.
2021-12-02 11:00

Mark: En rutinerad herre som förlänger med klubben, Mark är 40 år gammal men är fortfarande ung när han slänger som ett lejon framför målet. En rutinerad herre som förlänger med klubben, det är fantastiskt kul att Mark vill vara med på vår nya resa!

 

Liam: En ung och utvecklingsbar målvakt som valt att förlänga kontraktet med oss. I Liam får vi en duktig målvakt som utvecklas på ett fint sätt.

Nu är det klart med en ny förlängning till A-laget
2021-12-02 10:59

Malmö City Fc och Ahmad är överens om en förlängning. Ahmad är en rutinerad spelare som har varit med ett bra tag på den här nivån. Med Ahmad i laget så går vi en trygg spelare och hård arbetande mittfältare som kommer att göra det jobb som krävs för vårt unga lagbygge ska förbättras. Vi är glada att Ahmad har valt att förlänga och önskar honom stort lycka till. Välkommen Ahmad!

Ahmad Kaheel fortsätter i Malmö City FC
2021-12-02 10:57

Vi är glada att Ahmad Kaheel har valt att förlänga kontraktet med oss även 2022. Kaheel är en hårt jobbande spelare som verkligen gör jobbet och ser till att motståndarna får det tufft på plan. Vi välkomnar Kaheel och önskar honom all lycka.

 
Facebook
Sponsorer