Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll

Bli medlem i Malmö City Fotboll Club
BLI MEDLEM

Föreningen för alla som älskar världens största idrott


Malmö City FC bedriver en bred fotbollsverksamhet på Kirsebergs IP och Sorgenfri IP i Malmö.

 

Med fotbollsverksamhet från knatteskola till seniorlag

upptagningsområde över hela Malmö är vi en av Malmös största fotbollsföreningar. 

 

I takt med att föreningen växer söker nu Malmö City FC ungdomsledare.

Vill du dela spänningen, glädjen och gemenskapen det kan innebära att tillhöra en förening och då träna eller agera en hjälpreda runt laget och på ett prestigelöst sätt hjälpa våra ungdomslag genom att agera som tränare eller ledare.

Vi söker positiva personer som gillar att jobba med våra ungdomar på Kirseberg och Sorgenfri, Segevång.

 

Skicka gärna ett mail eller ring till Filipe 0736-18 70 53 mail filipeferraz@mcfc.se så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Välkomna.

 


Filipe har nu fått uppdraget att vara Ungdomsansvarig i Malmö City FC
2018-11-15 16:44
Filipe Ferraz


Filipe Ferraz, fick uppdraget utav Malmö City FC för att fortsätta utveckla klubben och satsa mot framtiden.


Filipe Ferraz Har varit ledare i olika omgångar i klubben och har tränat bla vårt J-lag i två år nu och har haft olika tränaruppdrag innom föreningen. 

Han har ett stort Malmö City FC hjärta och kan föreningen och vill gärna komma igång och börja sitt arbete så fort han kan!
 
- Jag har ett jättegott intryck av Malmö City FC. Utifrån det man har set och hört och har då förstått att Malmö City FC är en välskött och fantastiskt fin fotbollsklubb. 

Filipe fortsätter

-Men samtidigt finns där en del att utveckla och jobba vidare på i klubben.

 
På frågan varför Filipe valde att tacka ja till uppdraget som ungdomsansvarig berättar han att det efter en kort betänketid föll sig beslutet ganska enkelt. MCFC vill fortsätta utvecklas och det vill han också.
 
- Jag tackade ja till tjänsten mycket på grund av att jag vill kunna påverka och hantera det som sker både på och utanför planen och såg det som otroligt intressant att få göra detta i en så stor och bra förening som City, berättar Filipe.
 
De första veckorna i föreningen kommer bli intensiva. Det kommer vara många nya rutiner att sätta sig in i och skapa sig en massa relationer till våra ledare. Det är mycket möten och egentligen en hel förening att lära känna från insidan.
 
- Just nu ser jag mest fram emot att lära känna alla lag med spelare och ledare ännu bättre för att därigenom kunna ha både kunskapen och förtroendet att påverka Malmö City FC och styra oss mot fortsatt rätt håll, avslutar Filipe Ferraz.

Grattis Kristian!
2018-11-14 10:05

Vi i Malmö City FC vill först gratulera dig och sen även tacka dig för allt som du gjort för vår futsalsatsning under åren lopp, då både som ledare och spelare, men även som en person med glöd och omtanke och driv i vår förening gjort så att vi har kunnat utveckla oss tillsammans.
Du har hunnit med att både vara både spelare och tränare i Futsal och Fotboll under årens lopp och gjort det med bravur!

GRATTIS KRISTIAN LEGIEC TILL DENNA STORA UTMÄRKELSE!

Säljstopp av Ravelli kläder den 26/11
2018-11-12 11:12

Vi har förlängt möjligheten för er föräldrar att hjälpa oss och framför allt er pojkes lag,

med att sälja Ravelli kläder-produkter.

För varje såld paket på 200 kr erhåller laget 30 kr.

För dessa kan man deltaga på cuper eller andra teambildande saker.

 

Förhoppningsvis har ledare för respektive lag delat ut broschyrer och beställningslister.

Ledarna samlar in beställningslistorna och lämnar dem till oss, vi skickar dem vidare till Ravelli.

När ni har beställt swishar ni över pengar till konto 123 278 6432.

Märk det med . Namn och vilket lag. Pojken tillhör.

 

/Rolf

Ravelli
2018-10-25 13:15

Nu kör vi igång en ny säljperiod på Ravelli lagom till juklappsinköp.

Ravelli är ett välkänt varumärke och väldigt lättsålt. Med både kläder, hemtextil och köksredskap så finns det något som passar alla och som alla behöver.

Mer än hälften av den summan som klubben tjänar går till lagkassan så detta är ett ypperligt tillfälle att möjliggöra den cupen som man gärna vill delta i, lagfesten eller bara pizzakvällen som ni vill arrangera. 

Era paket finns på Kirsebergs respektive Sorgenfri IP

Säljperioden började 23 oktober och alla beställningslappar ska vara tillbackalämnade till ansvariga ledare senast den 13 november.

Försök gärna involvera en förälder som lagmamma/lagpappa för att underlätta för er. 

Tacksam om alla försöker sälja då detta är till stor hjälp för att hålla avgifterna nere för våra barn i klubben.

DÅ ÄR DET KLART VEM SOM SKALL LEDA MALMÖ CITY FC A-LAG 2019!
2018-10-23 13:59
Välkomna William och Marco!

Det står nu klart att det blir Marco Whittle som tar över ansvaret som huvudtränare i Malmö City FC. 


Klubben har skrivit ett kontrakt med 41-åringen som är på 1år.
Marco Whittle kommer senast från ett uppdrag i BK Olympic som assisterande tränare och har även varit i Prespa Birlik, IFK Malmö och BK Flagg.

– Det har varit intressanta och givande samtal med Marco. Vi är mycket nöjda med att vårt val till slut föll på Marco Whittle. Det är en kunnig och väldigt passionerad tränare som vill mycket och ställer höga krav på sig och sin omgivning, det passar in i den profilen som vi sökte.

.– Det är en intressant och inspirerande uppgift att få jobba med en klubb som Malmö City FC. Jag hade en del förfrågningar från andra klubbar och även att fortsätta i BK Olympic tillsammans med Anders Grimberg, men när City ringde och ställde frågan så fanns det inte mycket att tänka över, säger Marco Whittle.

Marco fortsätter:
– Jag har följt Malmö City FC ett tag nu och jag vet vilket driv och engagemang det finns här. Alla brinner för klubbens bästa och vi har en mycket spännande år framför oss.

 Vid sin sida och som assisterande blir det William Ndziba som kommer från FC Rosengård där han varit sedan 2012 och jobbat med Juniorlaget och U21. Under säsongen 2018 har William jobbat som assisterande i FC Rosengård seniorlag och som jag tycker har en intressant och härlig ledarstil.

Dessa två personer tillsammans kommer bli ett lyft för föreningen. Klubben har även här skrivit ett 1 års avtal med William.


Det känns som om vi fått ihop en långsiktig och intressant ledartrojka, som har de egenskaper och tankesätt som även klubben har och att vi skall fortsätta att satsa på våra egna produkter och utveckla gruppen som finns, både som individer och samtidigt bli ännu bättre fotbollsspelare och då även kunna locka till oss andra spelare som tycker detta är intressant koncept och vill tillhöra MCFC familjen!


Vi hälsar både Marco och William välkomna till Malmö City FC


FORZA MALMÖ CITY FC

 

Med vänlig hälsning

Roger Mattsson

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotbollskola Sorgenfri, 16/11 20:00 
Fotbollskola Kirseberg, 16/11 19:59 
P7 Kirseberg (2011), 16/11 19:58 
P7 Sorgenfri (2011), 16/11 19:58 
P8 Kirseberg (2010), 16/11 19:56 
U 19, 09/11 19:58 
 
Facebook
Sponsorer