Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll

Bli medlem i Malmö City Fotboll Club
BLI MEDLEM

Föreningen för alla som älskar världens största idrott


Malmö City FC bedriver en bred fotbollsverksamhet på Kirsebergs IP och Sorgenfri IP i Malmö.

 

Med fotbollsverksamhet från knatteskola till seniorlag

upptagningsområde över hela Malmö är vi en av Malmös största fotbollsföreningar. 

 

I takt med att föreningen växer söker nu Malmö City FC ungdomsledare.

Vill du dela spänningen, glädjen och gemenskapen det kan innebära att tillhöra en förening och då träna eller agera en hjälpreda runt laget och på ett prestigelöst sätt hjälpa våra ungdomslag genom att agera som tränare eller ledare.

Vi söker positiva personer som gillar att jobba med våra ungdomar på Kirseberg och Sorgenfri, Segevång.

 

Skicka gärna ett mail till vår ungdomsansvarig mail filipeferraz@mcfc.se så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Välkomna.

 


HERRAR
Blerim klar för Malmö City FC!
2019-10-17 08:53, HERRAR
Blerim Mulic är klar för Malmö City FC och han behöver ingen större presentation för dom som känner till Malmö fotbollen och vi  är glada och stolta att Blerim blir en City spelare under 2020. 
Kakförsäljningen startar den 21/10
2019-10-16 14:17

Kakservice

Nu kör vi igång en ny säljperiod på kakor och knäckebröd

Säljperioden börjar måndagen den 21 oktober och alla beställningslappar ska vara tillbaka lämnade till ansvariga ledare senast måndagen den 18 november.


Kakorna är beprövade och väldigt efterfrågade av vara kunder.


Hälften av den summan som klubben tjänar går till lagkassan!


Katalogerna börjar delas från idag.  


Första försöket 2018 sålde vi strax över 1 000 paket! Bra Jobbat!

 

Med vänlig hälsning

Robert

Marco Whittle och William Ndziba
2019-10-15 11:51
William Ndziba och Marco Whittle!!
Då är det klart att Marco Whittle och William Ndziba är kvar i Malmö City FC under 2020

Dessa killar har gjort ett utmärkt jobb med att utveckla våra unga spelare och skapa en härlig stämning i truppen, samtidigt så jobbar de på ett så professionellt sätt och har ett tankesätt som stämmer med klubbens målsättning och framtidsvision är där inget tvivel om.
Det var aldrig några tankar från klubben sida att ändra detta intressanta koncept, där både Marco och Willam säger i kör: 
Meddelande från styrelsen
2019-10-09 14:05
Roger Mattson ny Klubbchef

Fr.o.m den 1 februari sker en omorganisation på kansliet. I samband med detta så har Rolf valt att gå i pension. Rolf kommer dock att fortsätta hjälpa till med ekonomin som timanställd.

Vi har då äran att istället välkomna Roger Mattsson som ny Klubbchef för Malmö City FC.

Roger har varit i klubben i 9 år redan och är ett välkänt namn i Malmös fotbollsvärld. Roger har en gedigen och lång erfarenhet inom fotbollen. Först som duktig spelare bland annat i Kirseberg men sedan som tränare för såväl ungdomar, juniorer som seniorer.

Roger startade i Malmö City FC som seniortränare och har därefter varit klubbens sportchef. Vi väljer nu att slå ihop sportchefsrollen med kanslichefsrollen.

Roger kommer att driva klubben framåt samt utveckla både klubb och ledare, skapa plattform där våra ungdomar kan bli bra fotbollsspelare men också så bra medmänniskor med rätt värderingar att ta med sig ut i livet. Roger är en person som önskar finnas tillgänglig för alla spelare, ledare och föräldrar i klubben. Roger är en transparant och mycket serviceinriktad person som brinner för att utveckla oss som förening. Vi har en speciell situation med verksamhet utspridd på två olika platser i Malmö som kräver att vi lägger manken till för att fortsätta bygga en bro mellan idrottsplatserna samt jobba för en ännu större klubbkänsla.

Robert Burda som tidigare delat sin tjänst på kansliet med lagledarroll för seniorerna, kommer nu endast att arbeta på kansliet med fullt fokus på föreningsutveckling. Detta kommer att medföra att våra medlemmar kommer att märka en större närvaro samt tillgänglighet på vårt kansli.

Vi är väldigt glada för att Rolf kan tänka sig att även framöver stanna kvar på en timanställning för att sköta ekonomi samt att vara ett bollplank för Roger. Rolf besitter en enorm kunskap om föreningslivet som vi fortsatt har en väldigt stor nytta av samt har utfört stora förbättringar kring vår ekonomi genom sitt arbete.


Marie Javerud

Ordförande Malmö City FC
STÖD MALMÖ CITY FC!
2019-10-07 08:02
När du ska renovera och måla om kan du som medlem i Malmö City FC få 20% rabatt på färg, tapet och verktyg samtidigt som du stödjer klubben i sitt arbete med vår ungdomar i klubben. 

Besök din lokala Flügger färgbutik på Sallerupsvägen 11D och ange Malmö City FC innan du betalar. Du får då 20% rabatt och MCFC får 5% i stöd för ditt köp. Läs hela villkoren för Flügger andelen här på flugger.se/fluggerandelen

Flügger erbjuder ett brett sortiment av färg, spackel, tapeter och färgverktyg av hög kvalitet. 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P11 Sorgenfri (2008), 17/10 09:46 
Fotbollskola Sorgenfri, 16/10 11:41 
Fotbollskola Kirseberg, 16/10 11:21 
P9 Kirseberg (2010), 08/10 13:52 
P8 Kirseberg (2011), 08/10 13:50 
 
Facebook
Sponsorer