Facebook
Sponsorer

Föreningen för alla som älskar världens största idrott!

Malmö City FC bedriver en bred fotbollsverksamhet på Kirsebergs IP och Sorgenfri IP i Malmö. Med fotbollsverksamhet från knatteskola till seniorlag, div.4, och upptagningsområde över hela Malmö är vi en av Malmös största fotbollsföreningar. Malmö City FC bedriver även Skånes största och mest framgångsrika Futsalverksamhet.

 

Verksamheten är öppenför alla för alla som vill bli fotbollsspelare, ledare, tränare, domare och goda samhällsmedborgare. Och bredden i vår kunskap gör det möjligt för våra medlemmar att satsa på elit eller att ha möjligheten till en meningsfull fritidssysselsättning.

Detta gör oss oerhört stolt över Malmö City FC!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

Ett roligt besök på Malmö City FC träning!
2016-12-05 13:45
En helt vanlig träning hos Malmö City FC!
Vår Futsal/fotbolls tjejer hade ett trevlig och roligt besök här om dagen, då kom självaste Behrang Safari och hälsade på!

Dom fick både spela med honom och bli fotograferad med denna tillmötesegående spelare, som bjöd på sig själva och skapade ett minne för livet för dessa tjejer. 
Att du kom till dessa glada och härliga tjejer som älskar att spela fotboll är vi både tacksamma och glada för!

Tack för att du tog din tid till att göra detta Behrang och lycka till 2017!

MVH
Malmö City FC

Kristian blir ny huvudtränare i Fotboll!
2016-11-28 20:01
Almir Buhic slutar i Malmö City FC och Kristian Legiec kommer då att över tränarollen i Malmö City FC A-Lag i fotboll under säsongen 2017.!

Almir Buhic lämnar Malmö City FC för att gå vidare i sin tränarkarriär och kommer att bli ass tränare i Div 1 laget FC Rosengård

Kristian fick frågan från mig att leda Malmö City FC under 2017 och han kommer då ta över som en spelande tränare och då får vi in även hans kompetens och skicklighet på fotbollsplanen!

Hjälp Malmö City FC och gå igenom Sponsorhuset!
2016-11-23 15:13

Glöm inte att gå via Sponsorhuset när du ska handla. Det tjänar både du och Malmö City FC på: www.sponsorhuset.se/malmocityfc/rea-kampanjer

Så fungerar Sponsorhuset:

https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM

Nyheter från våra lag
P07 gul, 02/12 12:40 
Herrar , 02/12 10:04 
Flickor, 30/11 23:47 
P05 Svart, 28/11 14:56