Föreningen för alla som älskar världens största idrott!

Malmö City FC bedriver en bred fotbollsverksamhet på Kirsebergs IP och Sorgenfri IP i Malmö. Med fotbollsverksamhet från knatteskola till seniorlag, div.3, och upptagningsområde över hela Malmö är vi en av Malmös största fotbollsföreningar. Malmö City FC bedriver även Skånes största och mest framgångsrika Futsalverksamhet.

 

Verksamheten är öppenför alla för alla som vill bli fotbollsspelare, ledare, tränare, domare och goda samhällsmedborgare. Och bredden i vår kunskap gör det möjligt för våra medlemmar att satsa på elit eller att ha möjligheten till en meningsfull fritidssysselsättning.

Detta gör oss oerhört stolt över Malmö City FC!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

Ahmad Mohamed förlänger med CITY!
2017-11-20 10:20
Ahmad har i dagarna förlängt med Malmö City FC och var en bidragande faktor till att vi tog steget upp i div 3 och är en spelare som gör jobbet för laget och har många spetskvaliteer som är mycket bra!
Patrik Burda förlänger med MCFC!
2017-11-17 09:58
I veckan blev det klart att Patrik Burda stannar i Malmö City FC under 2018!
Då blev en pusselbit klart för oss och att vi kan fortsätta att bygga en trupp som kommer hålla för div 3 och där är Patrik viktig för gruppen med sin rutin och kunnande därför är vi glada att Patrik stannar!

Patrik säger själv så här!
Det skall bli kul att se vad vi kan ställa till med i 3an!
Han fortsätter:
Gruppen kommer ha höga ambitioner och målsättning inför 2018 och det kommer även jag ha på både mig själv och gruppen!

Vi önskar Patrik lycka till under 2018 med både Fotbollen, Futsalen och att ta tillbaka sin plats i Futsallandslaget !

FORZA MALMÖ CITY FC!
 
Hjälp till att stötta Malmö City FC på Svenska spel!
2017-11-16 11:42
Gräsroten är ett initiativ från Svenska Spel till stöd för svensk ungdomsidrott där man årligen delar ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar i hela landet. Hur pengarna fördelas mellan föreningarna avgör Svenska Spels kunder genom flest antal personer som stöttar laget i sitt hjärta.

Att registrera Malmö City FC till dina spel är helt kostnadsfritt. Allt som behövs är ett kostnadsfritt Spelkort, som du ordnar hos ditt spelombud, eller ett spelkonto hos Svenska Spel. Därefter kan alla som spelar hos Svenska Spel vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. När du har registrerat ditt Spelkort eller spelkonto på Malmö City FC får klubben poäng varje gång som du spelar hos Svenska Spel vilket i slutändan innebär att vår ungdomsverksamhet och våra ungdomar får ta del av pengarna som delas ut.

 

Har du redan ett Spelkort eller ett spelkonto registrerat hos Svenska Spel men som ännu inte är kopplat till Malmö City FC gör du detta enkelt hos ditt spelombud, via Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11  eller på Svenska Spels hemsida. Du kan välja upptill tre favoritföreningar som får ta del av pengarna genom att ansluta dig till Gräsroten.


Anslut dig till gräsroten och stötta Malmö City här!

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/11075-malmo-city-fc

Christian tillbaka på hemmaplan!
2017-11-15 15:52
Christian Rantonen
I dagarna har vi gjort klart med ett nygammalt nyförvärv på kansliet och han heter Christian Rantonen.
Herrar
Sebbe klar för 2018
2017-11-09 08:45, Herrar
Sebastian gör mål i kvalmatchen mot Lunds SK
Sebastian Ascencio Dahl blev klar i dagarna för Malmö City FC, det var inget svårt val att stanna i kvar i klubben säger han.
Sebastian fortsätter:
Nyheter från våra lag
P05 Sorgenfri, 21/11 14:08 
P 03 Kirseberg, 19/11 13:42 
P 03 Kirseberg, 18/11 07:16 
P 01 Sorgenfri, 12/11 21:59 
 
Facebook
Sponsorer