Föreningen för alla som älskar världens största idrott!

Malmö City FC bedriver en bred fotbollsverksamhet på Kirsebergs IP och Sorgenfri IP i Malmö. Med fotbollsverksamhet från knatteskola till seniorlag, div.4, och upptagningsområde över hela Malmö är vi en av Malmös största fotbollsföreningar. Malmö City FC bedriver även Skånes största och mest framgångsrika Futsalverksamhet.

 

Verksamheten är öppenför alla för alla som vill bli fotbollsspelare, ledare, tränare, domare och goda samhällsmedborgare. Och bredden i vår kunskap gör det möjligt för våra medlemmar att satsa på elit eller att ha möjligheten till en meningsfull fritidssysselsättning.

Detta gör oss oerhört stolt över Malmö City FC!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

En ny styrelsemedlem i Malmö City FC
2017-05-17 16:09
Anders Lindsjö!
Det är Höllvikenbon Anders Lindsjö som går in i Malmö Citys FC styrelse!

Anders har en gedigen sportslig bakgrund i MFF. Han har varit ledare i MFF från 1996, vunnit massor med de lag som han tränat i Malmö FF samt så har han både vunnit många finaler i Skånecupen och I den turneringen har han även varit tävlingschef.
En ny butik att handla på genom Sponsorhuset
2017-05-12 13:38


Ämne: XXL ger nu pengar till Malmö City FC

Hej!

Nu finns XXL med som en av butikerna hos Sponsorhuset! XXL är nordens största sport- och vildmarksvaruhus. 365 dagars öppet köp!

Nästa gång du ska handla på XXL, gå via denna länk. Då delar du och Malmö City FC på 2% av ordervärdet!

www.sponsorhuset.se/malmocityfc/butik/xxl


OBS! Har du Google Chrome som webbläsare på datorn? Glöm inte att aktivera Handla Smart på din dator. Då blir du påmind varje gång du besöker en av Sponsorhusets 600 nätbutiker. Aktivera här:

En enkel sak att hjälpa Malmö City FC!
2017-04-21 11:27
Visste du att du kan stötta Malmö City FC inte bara på ett utan två sätt, helt kostnadsfritt, om du spelar på Svenska Spel? Det enda du behöver göra är att först registrera Malmö City FC till dina spel via ditt spelkort på Svenska Spel och därefter går du till Svenska Spel från vår sida hos Sponsorhuset och du stöttar då Malmö City FC och vår ungdomsverksamhet. 

Svenska Spel driver sedan ett par år tillbaka en satsning som kallas för ”Gräsroten”. Där har man avsatt totalt 50 miljoner kronor/år som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå.

 

Att registrera Malmö City Fc till dina spel är helt kostnadsfritt. Allt som behövs är ett kostnadsfritt Spelkort, som du ordnar hos ditt spelombud, eller ett spelkonto hos Svenska Spel. Därefter kan alla som spelar hos Svenska Spel vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. När du har registrerat ditt Spelkort eller spelkonto på Malmö City Fc får klubben poäng varje gång som du spelar hos Svenska Spel vilket i slutändan innebär att vår ungdomsverksamhet och våra ungdomar får ta del av pengarna som delas ut.

 

Har du redan ett Spelkort eller ett spelkonto registrerat hos Svenska Spel men som ännu inte är kopplat till Malmö City FC gör du detta enkelt hos ditt spelombud, via Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11  eller på Svenska Spels hemsida. Du kan välja upptill tre favoritföreningar som får ta del av pengarna genom att ansluta dig till Gräsroten. För mer information om Gräsroten klicka här!


Visste du att Svenska Spel också finns med som en av butikerna hos Sponsorhuset? Går du via länken nedan så går 3% av alla dina spel till Malmö City FC varje gång du spelar! 


MVH/ Styrelsen

2017-03-30 13:05
Välkommna till Intersport!
Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 4-6 april på Intersport. Få 30% rabatt på alla fotbollsskor och 20% rabatt på övriga sortimentet till ord.pris. Ett perfekt tillfälle att köpa skor, kläder och utrustning till specialpris! Visa upp detta inlägg i kassan för att få rabatten. 

GLÖM INTE ATT GÖRA MALMÖ CITY FC TILL DIN KUNDKLUBB!

https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/
Ny tränare för damlaget
2017-03-24 14:26

Vi hälsar Ida Salomonsson välkommen till vårt dam lag som tränare.

Ida har tidigare spelat i Lunds SK.

Vi kommer med mer info om tränare senare.


Nyheter från våra lag
Herrar , 25/05 14:50 
Herrar , 23/05 15:28 
Herrar , 22/05 09:32 
P07 gul, 20/05 17:00 
P07 gul, 20/05 16:59 
 
Facebook
Sponsorer