Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll

Futsal P16

Välkommen till MCFC Futsal P16 – ett lag under uppstart vintern 2017/18.

Vi tränar och spelar futsal, världens snabbast växande sport!

Intresserade (P02) är välkomna att höra av sig för provspel.


Kontakt: Björn Svensson 070-7587337.


100% Skåne!
2017-12-08 11:27

Nu på söndag välkomnar vi i en ny match Vellinge IF – ett duktigt fotbollslag som tidigare i just futsal har imponerat kolossalt. En svettig och framför allt väldigt kul utmaning väntar och vi hoppas som alltid främst att få se prov på riktigt fin futsal.Ny match
2017-11-03 17:21
Dags för andra matchen, återigen mot danskt motstånd.
Nu på lördag 4 november spelar vi vår nästa match då JB Futsal från Gentofte, Köpenhamn besöker oss i Limhamns sporthall. Våra nya danska vänner hälsas varmt välkomna och vi hoppas ånyo på fin futsal.


Premiären spelad
2017-10-24 10:00
I helgen spelade vi vår första match då danska FC Fjordbold hade bjudits in för en träningsmatch.
Eftersom vi är först ut i förhoppningsvis en epidemi av ungdomslag som seriöst inriktar sig på futsal i Skåne så var det så klart ett speciellt tillfälle för oss, att det var en "internationell" kamp gav också extra krydda.

Matchen blev mycket tät och intensiv från första spark till sista men där våra mer rutinerade motståndare effektivt straffade oss för våra misstag och vann rättvist. Till returkampen räknar vi dock med att ha lärt oss massor och utgår kallt ifrån att få utkräva revansch...

Vi tackar våra grymma gäster och suveräna domare för en sällsynt trevlig match – nu vill vi bara ha mer! Nästa match spelas lördag 4 november, då JB Futsal Gentofte (DK) kommer på besök.


Första matchen!
2017-10-20 09:03
Vi rivstartar vår säsong med en "landskamp". Mycket att lära...

Nu på söndag 22 oktober spelar vi vår allra första match då FC Fjordbold från Frederikssund gästar oss i Rosengårds sporthall. Vi hälsar våra danska vänner varmt välkomna och hoppas få se prov på fin futsal. 
Facebook
Sponsorer