SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll

Helsingborgs IF vit
vs
Malmö City Fotboll Club
Helsingborgs IF vitvsMalmö City Fotboll Club

  INFORMATION

Matchstart:fre 02 augusti, 12:00
Plats:Hedens IP
Samling: Omklädningsrummen, Sorgenfri IP
Aktivitetsinfo: Hej,
Här kommer kallelsen till Eskilscupen. Vi har nio matcher framför oss fördelade på tre dagar. Kallelsen gäller alla tre dagarna (2-4 augusti). Skulle man ha förhinder någon dag går det bra att deltaga ändå, men då är kravet att man anger vilken dag man har förhinder (använd kommentarsfältet i kallelsen).

Fredagen (2/8) är redan lottad:
14:00 Helsingborgs IF - MCFC
16:00 MCFC - Skottorps IF
18:00 MCFC - Höganäs BK
Spelas på Hedens IP, Planteringsvägen 141, Helsingborg.

Vi vet inte hur lördagens och söndagens matcher ser ut, varken tid eller plats. Lottning sker med föregående dag som underlag. Tränarna kommer att skicka ut information kvällen innan om hur morgondagens program ser ut. Detta är då ingen kallelse där man tackar ja eller nej utan en information om tid och plats.

Eftersom alla matcher spelas i Helsingborg kommer det att bli mycket transporter. Vi ber som vanligt om hjälp av er föräldrar med detta. Om vi kan arrangera samåkningar vore det toppen för alla inblandade. Då vi på tisdag kl. 12.00 vet vilka som kommer att deltaga ser vi om vi kan sätta ihop transporterna.

Vi hoppas på att många vill vara med och spela cupen. Nio matcher på tre dagar är tufft och lika många matcher som vi spelar på en vår- eller höstsäsong.
För frågor hör med Patrik (0708823672 eller patrik.tonell@comhem.se).
Det här ska bli kul/
Tränarna P10 Sorgenfri (2009)

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer