SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö City Fotboll Club
Fotboll
P14 Sorgenfri (2010)

BK Flagg röd
vs
Malmö City FC svart
BK Flagg rödvsMalmö City FC svart

  INFORMATION

Matchstart:lör 02 maj, 09:00
Plats:Dalhems IP A-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131715021
Samling:07:45, Sorgenfri IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Lördagen den 2 maj spelar vi match mot BK Flagg på Dalhems IP i Malmö. Läs detta ordentligt innan du tackar ja:

– NY REGEL 1: DU MÅSTE FIXA SKJUTS INNAN DU TACKAR JA TILL MATCHEN. Det är inte längre okej att skriva "Behöver skjuts" eller liknande när man svarar, det ska redan vara ordnat när du tackar ja. Vi tränare ska veta att alla som tackat ja har någon att åka med och på det sättet slippa lägga en massa av vår lediga tid på administration. Den som har extra plats i bil kan skriva det när man tackar ja.

– NY REGEL 2: ENDAST FÖRÄLDRAR SOM KÖR FÅR FÖLJA MED TILL MATCHEN. Detta på grund av coronaläget. De föräldrar som följer med måste stå hålla ordentligt avstånd från lagen och planen under match.

– Vi samlas på Sorgenfri IP, klockan 07.45. Kom ombytt och i tid!

– Vi kommer att spela sjumannafotboll utomhus.

– Glöm inte att ta med utomhusskor, benskydd, varma kläder, egen vattenflaska och frukt.

– Vid minsta lilla snuva, hosta eller liknande stannar man hemma. Kontakta Kim i så god tid som möjligt om ni inte kan vara med.

– Svara på kallelsen innan torsdagen den 30 april kl 17.00. Svarar man inte i tid tappar man platsen.

– Vid frågor, kontakta Kim på 070-366 90 79.

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer